Om El-Bilerne.dk

El-bilisternes portal for køb og salg af brugte el-biler imellem private i Danmark.

Spring forhandlernes fordyrende led over og tjen din egen udbetaling.

 

Du har formentlig engang solgt en bil via en bilforhandler og set hvor meget du egentlig går glip af, efter salget og at forhandleren sælger din bil videre. En forhandler skal typisk tjene ml. 10.000 – 60.000 på din bil.

Hvorfor ikke selv beholde lidt flere af de penge, til handel af en nyere og bedre brugt el-bil, ved at handle privat frem for hos en forhandler.

Den kontakt vil el-bilerne.dk gerne skabe for de danske el-bil sælgere og købere imellem.

FORDELE VED EL-BILERNE.DK

Vi vil gerne tilbyde en Gratis ellers salgsannonce til din brugte el-bil og ligeledes fremvise tilgængelige el-biler på markedet som private og forhandlere tilbyder til salg eller køb.

Her handler det kun om el-biler!

  • Større fortjenste til dig selv, ved privat salg. 
  • Du køber og sælger til andre som måske kender til el-biler.
  • Meget billig og synlig annoncering.
  • Fordelene ved at eje en el-bil overstiger klart den forssile bil.
  • Tilgangen af el-biler vokser støt og stigende, så udvalget øges.
Følg os

Tjen dine egne penge hjem...

"
Hvorfor lade forhandleren tage din udbetaling...?

Sælg din El-Bil

0
0
Forskellige el-bil mærker

Registrerede El-biler i Danmark

Hvorfor El-Bilerne.dk ?

Her handler det kun om elbiler. Primært for private imellem. Handler man privat, er der flere penge at tjene på sin elbil.
Den købspris man får for sin elbil, når man forsøger at sælge hos en forhandler er oftest så lav at men skal ud at lægge/låne en ny udbetaling. 

Forhandleren, når han har købt din el-bil, sætter oftes salgsprisen på ml. 10-60.000 kroner højere end det han købte din for. Han tjener altså godt på din el-bil, samtidig med at han  msåke har solgt dig en ny.

Dvs. at du har altså muligheden for at tjene dette selv, hvis du handler el-bil privat. For kan en forhandler sætte prisen så højt, kan man som privat enten matche den pris eller ligge den lidt under og dermed stadig have tjent en god potion af sine egne penge. 

Så hvem skal tjene på din el-bil? Forhandleren eller dig.

Ja, en forhandler giver typisk 6. mdrs garanti på din brugte el-bil som han lige har købt og typisk 2 års reklamationsret.

En elbil idag, købt fra ny, har i de fleste tilfælde op til 8 års garanti på drivlinien, batteri og motor. Eller op til 160.000 km, alt afhængig af mærke. Rustgarantier osv.

Dvs. at en handel hos en forhandler stort set ikke kommer til at blive dække med garanti, da de fleste el-biler er dækket af ovenståen fra selv bilmærket. Og 6 .mdr går meget hurtigt. 

De 2 års reklamationsret er omvendt bevisbyrde og du skal som køber hos en forhandler bevise at fejlen var der fra starten af. 

Da der er meget få sliddele på en el-bil er der meget sjældent der er fejl på el-biler. Man skal naturligvis altid søge råd og vejledning, hvis man er usikker på en-bils tilstand. Her kan f.eks. Fdm være et godt bud.

Der findes store bil annoncerings sider som har alle typer biler i deres annoncer. 
Her vil el-bilerne.dk gerne adskille dette, så det bliver nemmere at søge elbiler.

Vi tilbyder gratis og meget billig annoncering. I den ånd som at el-biler er billige at køre i og bilige i drift.

For hvor skal annoncering være dyrt og hvorfor skal man som el-bil ejer ikke have mulighed for at tjene mere af sinde egen udbetaling?

Nej slet ikke. En bilhandel privat er blevet nemt og bekvemt. Ejerskifte og omregistrering forgår over skat’s hjemmeside og tager kun få minutter. 

Det er selvfølgelig altid en tillidssag at købe en el-bil. Man skal naturligvis sikre sig at betaling sker før underskriften sættes på en slutseddel, og dette kan jo idag gøres via netbank som straksoverførsler. Slutseddel kan gratis hentes og udskrives på f.eks fdm’s hjemmeside. 

Forsikring dækker typisk op til 3 uger efter købet hos sælger, hvorfor begge parter straks bør informere deres egne forsikringsselskaber om ejer skiftet.

Her på siden har forhandlere også nemt mulighed for at annoncere for deres el-biler til salg, som private nemt kan henvises til via forhandler annoncer.

Nej elbilerne.dk tjener ingenting på en handel imellem to parter.
En handel imellem købe og sælger er kun en sag imellem disse. 

El-bilerne.dk anbefaler naturligvis at en handel overholder alle regler for omregistrering, pengeoverførsler parterne imellem, forsikring m.. samt at ærlig og redlig handel aftales imellem parterne.

Læs mere under vilkår og betingelser.

Ifht. til el-bilerne.dk vil din brugte el-bil stå som solgt i kort tid efterfølgende. Man kan naturligvis anmode om af få slette sin annonce før tid.

Det er naturligvis helt frivilligt. Vi er her fordi vi elsker el-biler og for at fremme salget og kendskab til el-biler. Gøre livet lidt nemmere for dig hvis du skal købe eller sælge elbil.

Vi ønsker held og lykke med salget eller din nye brugte el-bil.

Køb & Sælg din el-bil privat og tjen dine egen udbetaling. El-bilerne.dk skaber kontakten mellem private el-bilejere og formidler annonceplatfomen som gør det nemt at købe og sælge.
el-bilerne.dk © 2023